• ONLINE MARKETING & SOCIAL MEDIA BUREAU

    VOOR ORGANISATIES EN BEDRIJVEN MET EEN MAATSCHAPPELIJK DOEL

  • IEDERE ORGANISATIE KAN EEN ‘HELD’ ZIJN.

    ONLINE MARKETING & SOCIAL MEDIA BUREAU

  • WIJ GELOVEN IN DE KRACHT VAN HET INZETTEN VAN COMMERCIËLE KENNIS

    BIJ MAATSCHAPPELIJKE VRAAGSTUKKEN.

We ondersteunen jouw organisatie met passie en positieve energie.

Wat kan Cinvol voor jou betekenen?

Advies

Advies

Het team van experts op het gebied van online marketing en social media staan voor jou klaar om mee te klankborden of voor uitgebreide consultancy. Zo brainstormen wij graag samen met jou over het behalen van doelstelling(en) en komen we met creatieve ideeën of oplossingen.

Begeleiding

Begeleiding

Heb je genoeg van algemene seminars, ontbijtsessies en trainingen? Wil je nu gewoon starten met social media en online marketing, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij gaan samen met jou direct aan de slag, door duidelijke stappen te formuleren en met een pragmatische instelling.

Project managent

Project managent

Zijn er projecten waar jij niet aan toe komt of misschien de kennis niet voor in huis hebt. Met onze ervaring, strategische know-how en hands-on mentaliteit is jouw project in professionele handen. Wij beheren het project, delen resultaten en werken samen met jouw team of de door jouw gekozen partners en/of bureaus.

Trainingen

Trainingen

Wij geven de nodige online marketing en social media trainingen op iedere gewenste locatie. Bij Cinvol is een training nooit standaard. Een training wordt naar aanleiding van iedere opdracht opnieuw samengesteld met daarbij de huidige trends, relevante cases en vraagstelling vanuit de opdrachtgever.

Tijdelijke versterking nodig van het team?

Er zijn veel mogelijkheden om samen te werken. Wij bieden de mogelijkheid om tijdelijk een marketing team te versterken of om een project op locatie uit te voeren. Zo is de onderlinge samenwerken optimaal, ben jij direct op de hoogte van de werkzaamheden en resultaten. Wil je hierover meer weten?

Contact ons

MAIL ONS