• ‘’Met krachtige online communicatie creëren we meer betrokkenheid en bewustwording voor de wereld om ons heen.”

    Cindy Adriaansen, oprichter Cinvol

  • ‘’Vooral online gaat het erom, dat je zegt wat je doet en dat je doet wat je zegt.”

Cinvol ondernemen

Idealen, dromen en doelen. Jouw organisaties is elke dag bezig met deze te verwezenlijken en na te jagen. Maar gaan deze dromen, idealen en bedrijfsdoelstellingen ook samen in een economie met een focus op winst, commercie en productie?

Ja! Cinvol gelooft in de kracht van het inzetten van commerciele kennis bij maatschappelijke vraagstukken.
Een professionele aanpak is niet alleen weggelegd voor commerciele organisaties. Iedereen verdient de aandacht om zijn dromen waar te maken. Cinvol is het online marketing en social bureau in Almere dat erom bekend staat dé bondgenoot te zijn op het gebied van online marketing en social media. Een bondgenoot voor organisaties die met durf en een duidelijk doel opkomen voor hun idealen en die van anderen. Dát zijn onze helden anno nu.

Heeft jouw organisatie geen maatschappelijk doel of duurzaam karakter? Dan dagen we jou uit om met Cinvol samen te werken. Van ieder project stort Cinvol tien procent van haar opbrengst in Stichting Cinvol Ondernemers waar jonge, maatschappelijk betrokken ondernemers de kans krijgen om hun duurzame innovaties te ontplooien.

Met deze unieke aanpak is Cinvol hét online marketing en social media bureau voor iedereen die maatschappelijk betrokken is of zou willen zijn.

 

Onze kernwaarden

Waarden waar we trots op zijn!

Met onze vijf kernwaarden geven wij richting waar Cinvol voor staat en met wie we graag samenwerken. Waarden waar we trots op zijn, die bepalen hoe we ondernemen en ons als organisatie verbinden. Het is het fundament waarop de missie en visie van Cinvol is gebouwd. Cinvol is…

Toegewijd

Toegewijd

We ondersteunen jouw organisatie met passie en positieve energie. Met Cinvol krijg je een begripvolle gesprekspartner die luistert en doorvraagt. Die jouw situatie zo goed mogelijk probeert te begrijpen en innovatieve oplossingen aandraagt. Hiervoor investeren wij in onze klantrelatie. We zijn loyaal naar onze opdrachtgevers en zetten dat stapje extra. We bouwen samen aan een lange termijnrelatie om het beste resultaat te behalen.

Creatief

Creatief

We durven te stellen: voor elk probleem is er een oplossing. Door onze kennis en ervaring heeft Cinvol een waardevol netwerk opge- bouwd waarmee onze specialisten jouw vraag kunnen oplossen. We zijn niet alleen creatief in het bedenken van oplossingen, maar ook in de uit- voering ervan. Onze designers maken de mooiste online middelen zoals websites, applicaties en dashboards die voldoen aan jouw vraag.

Inlevend

Inlevend

We verdiepen ons graag per project in de doelgroep en haar specifieke wensen. Zo weten we wat nodig is om de doelgroep aan te spreken. Door de jarenlange ervaring die onze professionals met zich mee- brengen kunnen we ons goed inleven in iedere online marketing of social mediavraag. In samenwerking met jouw organisatie komen we zo tot een optimale uitvoering. Vervolgens biedt Cinvol met gepassioneerde inzet en aandacht de juiste ondersteuning.

Doortastend

Doortastend

We willen dromen najagen en tegelijkertijd concrete resultaten behalen. Inzicht in eigen prestaties is dan ook noodzakelijk om dit succes te behalen. Met kennis en kunde bepalen we realistische doelstellingen om jouw idealen te kunnen verwezenlijken. We meten de effectiviteit van online communicatie en zetten dit om in heldere rappor- tages, een duidelijke strategie en een krachtige implementatie.

Integer

Integer

We willen jou vooruit helpen om samen de wereld duurzamer te maken. Een ambitie die we vervullen op een eerlijke, open en soms directe manier. Integriteit staat altijd voorop. Zie ons als een kritische bondgenoot die helpt bij jouw ontwikkeling en die van de organisatie.

“ Iedere organisatie kan een held zijn, als ze maar durven samen te werken met Cinvol. We willen mensen motiveren en inspireren om meer aandacht te geven aan hun online marketing en social media vraagstukken. Met krachtige online communicatie creëren we meer betrokkenheid en bewustwording voor de wereld om ons heen.”
Cindy Adriaansen, oprichter Cinvol

CONTACT ONS

MAIL ONS